دسته‌ها
روزنوشته

آموزش زبان دولینگو

شاید برای شما هم پیش آمده که به دلایلی مجبور شده باشید زبانی خارجی را یاد بگیرید. مانند مسافرت، مهاجرت، خواندن کتاب یا حتی اجبار خانواده یا مدرسه.در این بین به دلیل اجبار مدارس و مد شدن در بین خانواده‌ها، اکثرا با زبان انگلیسی آشنایی داریم. اما گاهی به همان دلایل بالا لازم می‌شود زبان دیگری هم آموزش ببینیم.

با پیشرفت تکنولوژی راه های زیادی (چه پولی و چه رایگان) غیر از رفتن به موسسات آموزشی برای یادگیری به وجود آمد. مانند: شرکت در کورس های آنلاین، فایل های صوتی، نرم‌افزار و یا سایت‌های آموزشی.در این بین سایت ها و نرم‌افزارها اقبال روزافزونی دارند. به گونه‌ای که نرم‌افزار رُزِتا اِستون از روش‌های معمول آموزش زبان در آمریکا و اروپا قلمداد می‌شود. اما متاسفانه این نرم‌افزار ها اکثرا رایگان نیستند و معمولا نمونه‌های رایگان کیفیت مطلوبی ندارند. با این وجود در این بین دولینگو با وجود تماماََ رایگان بودن توانسته با نمونه های معمول پولی رقابت کند و حتی در زمینه‌هایی از آنها پیشی بگیرد.

دولینگو وارد می‌شود

دولینگو

در این سرویس زبانها با تکیه بر استاندارد های روز و کاربردی دنیا آموزش داده می‌شوند و تا حد ممکن از روش های خشک گرامری و حفظ لغت دوری شده.ترجمه از زبان مورد نظر به زبان پایه و بلعکس، تست های با عکس، بدون عکس، گوش دادن، صحبت کردن و حتی یادآوری، همه در دولینگو مورد توجه قرار گرفته و از تمامی راه‌ها برای آموزش  کار گرفته می‌شود.

دولینگو از انواع روش‌ها برای باانگیزه کردن استفاده می‌کند. شما می‌توانید با دوستانتان مرتبط شده و با هم رقابت کنید. حتی اگر دوستی در آنجا ندارید، جایزه‌های حضور پررنگ و همه‌روزه شما را برای رقابت با خودتان آماده نگه می‌دارد.

در دولینگو لازم است شما یک زبان پایه را انتخاب کنید که آموزش‌ها با آن زبان به شما ارائه شود. با توجه به اینکه فارسی در بین زبان‌های پایه نیست، انخاب بعدی شما احتمالا انگلیسی (یا ترکی…) خواهد بود. در نتیجه ایرانیها معمولاََ از ذولینگو برای آموزش زبان سوم خود استفاده می‌کنند.تاکنون آموزش ۲۳ زبان در این سرویس به رایگان ارائه شده که از این بین می‌توان به اسپانیول (اسپانیایی)، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، پرتغالی، هلندی و … اشاره کرد.

یادگیری را در چه قالبی دوست دارید؟ وب یا ویندوز؟ اندروید یا آی‌اُ اِس؟ مهم نیست. در هر صورت دولینگو راهکاری برای شما دارد.نرم افزار مخصوص ویندوز را از ویندوز استور و اَپ های اندروید و آی اُ اِس را به ترتیب از لینک گوگل پلی و اَپ استور دانلود کنید. نسخه وب هم از این لینک قابل دسترسی است. نرم افزار این شرکت، توانست در سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ جایزه بهترین نرم‌افزار گوگل را دریافت کند. و در سال ۲۰۱۴ نیز بهترین نرم افزار آیفون نام گرفت.

در نهایت اگر مایل به استفاده از این سرویس بودید می‌توانید با من را با Iman Nazari از نوار سمت راست جستوجو کنید تا با هم به یادگیری ادامه دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *